Gogosi cu vin

Printeaza

 

O reteta delicioasa de gogosi cu vin, unt, zahar, faina, oua, ulei, sare si  zahar vanilat.

 

Ingrediente:Gogosi cu vin

  • 1 pahar vin alb
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură zahăr
  • 6 linguri făină
  • 4 ouă
  • un praf sare
  • ulei pentru prăjit
  • 1 plic zahăr vanilat

Mod de preparare:

Le serveşti calde  într-o cratiţă cu o lin­gură de unt. Când clocoteşte iei de pe foc şi adaugi repe­de făina, amestecând conti­nuu, până se desprinde alu­atul de pe cratiţă. Il laşi să se răcească.

Adaugi zahă­rul şi gălbenuşurile pe rând, un praf de sare şi la urmă albuşurile bătute spumă, lei cu o lingură din compoziţie şi prăjeşti gogoşile în ulei încins. Le scoţi cu o spumi- eră şi calde le pudrezi cu zahăr pudră amestecat cu zahăr vanilat.

într-o cratiţă cu o lin­gură de unt. Când clocoteşte iei de pe foc şi adaugi repe­de făina, amestecând conti­nuu, până se desprinde alu­atul de pe cratiţă.

Il laşi să se răcească. Adaugi zahă­rul şi gălbenuşurile pe rând, un praf de sare şi la urmă albuşurile bătute spumă, lei cu o lingură din compoziţie şi prăjeşti gogoşile în ulei încins. Le scoţi cu o spumi- eră şi calde le pudrezi cu zahăr pudră amestecat cu zahăr vanilat. Le serveşti calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.