Gogosi cu vin si zahar vanilat

Printeaza

Gogosi cu vin si zahar vanilat: vin alb, unt, zahar, faina, oua, sare, ulei, zahar vanilat.

Ingrediente:Desert_6

  • 1 pahar de vin alb
  • 1 lingură de unt
  • 1 lingură zahăr
  • 6 linguri făină
  • 4 ouă
  • un praf de sare
  • ulei pentru prăjit
  • 1 plic zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Pui la fiert vinul într-o cratiţă cu 1 lingură de unt. Când clocoteşte, iei de pe foc şi adaugi repede făina, ameste­când continuu, până se desprinde aluatul de pe cratiţă.

Il laşi să se răcească. Adaugi zahă­rul şi gălbenuşurile, pe rând, un praf de sare şi, la urmă, albuşurile bătute spumă, lei cu 1 lingură din compoziţie şi prăjeşti gogoşile în ulei încins.

Le scoţi cu o spumieră şi, cât sunt calde le presari cu zahăr pudră, amestecat cu zahăr vanilat. Serveşti gogoşile calde.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu prea seamana a gogosi :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.