Gogosi cu gem

Printeaza

Gogosi cu gem din: apa, zahar, ulei, drojdie, gem, zahar vanilat, faina.

Ingrediente:Gogosi cu gem

  • 2 căni apă
  • 6 linguri zahăr
  • 50 g ulei
  • 1 cubuleţ de drojdie dizolvat
  • gem din cămară
  • zahăr vanilat
  • făină cât cuprinde

 

 

Mod de preparare:

Din ingredientele de mai sus faci un aluat puţin mai moale. Pe masa de lucru pui puţin ulei şi iei din aluat bucăţi de mărimea unui ou. Le faci bile în mâini, apoi le întinzi pe masă în forma unui pătrat.

Le umpli cu gem, le rulezi bine, să nu iasă gemul pe la capete şi le prăjeşti în ulei mai mult. Când s-au mai răcit le presari cu zahăr farin amestecat cu vanilie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.