Gogosele cubaneze

Printeaza

Gogosele cubaneze din: morcovi, ceapa, patrunjel, tarhon, cascaval, faina, bicarbonat de sodiu, lamaie, apa, sare, piper, boia, cimbru.

Ingrediente:Gogosele cubaneze

  • 1/2 kg morcovi
  • 4 cepe mari
  • 2 legături de pătrunjel verde
  • 1 legătură tarhon
  • 300 g caşcaval
  • 1/2 kg făină
  • 1/2 linguriţă de bicarbonat de sodiu
  • zeamă de lămâie
  • apă
  • sare
  • piper
  • boia de ardei roşu
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Dai morcovul pe răzătoarea mică sau prin maşina de tocat, cepele le toci fin ca şi pătrunjelul şi tarhonul, caşcavalul îl razi, iar făina o amesteci cu bicarbonatul stins în zeama de lămâie.

Prepari un aluat din făină şi apă, de consis­tenţa unei smântâni groâse. în aluat pui legumele, verdeţurile, caşcavalul, sarea, piperul şi bo­iaua de ardei, cimbrul şi ames­teci totul foarte bine. Compoziţia trebuie să aibă consistenţă, încât să nu cadă de pe lingură.

Pui într-o tigaie ulei pe foc şi când e încins, iei cu lingura din compoziţie şi pui în tigaie gogoşelele să se prăjească. Laşi câteva mi­nute până de auresc şi se întă­resc, apoi le întorci şi le prăjeşti şi pe partea cealaltă.

Serveşti gogoşelele calde.

 

Gogosele cubaneze

Gogosele cubaneze

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.