Gogoşele cu raci

Printeaza

Gogoşele cu raci

Ingrediente:Gogoşele cu raci

  • 50 cozi de raci
  • 15 bucăţi de ciuperci fierte
  • 60 g unt de raci (v. reţeta)
  • puţină boia
  • sare
  • 3 linguri smîntînă sau 1 pahar lapte
  • ulei
  • 1 lingură făină
  • 300 g orez
  • 80 g unt
  • 1 ceapă
  • 3 pahare supă

 

Mod de preparare:

Se face un sos din untul de raci cu făină, boia, smîntînă şi raci (sau 1 cutie homar).

Se taie mărunt racii şi ciupercile şi se amestecă cu sosul.

Cînd compoziţia s-a răcit, se fac circa 30 gogoşele, se înmoaie in compo­ziţia fluidă ( v.reteta) şi se prăjesc în ulei fierbinte.

Se face un pilaf care se aşază în mijlocul platoului şi gogoşelele se pun în jurul pilafului.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.