Gogosele cu miere si vanilie

Printeaza

Gogosele cu miere si vanilie din: unt, sare, faina, vanilie, oua.

Ingrediente:Gogosele cu miere si vanilie

  • 4 căni apă
  • 1 cană unt
  • sare
  • 2 căni făină
  • 1 lămâie
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • 6 ouă

 

Mod de preparare:

Se pun la foc 4 căni apă cu 1 cană unt şi puţină sare. Când începe să fiarbă, se toarnă încet, în ploaie, 2 căni făină şi se amestecă încontinuu, până se îngroaşă.

Se dă la o parte, se lasă câteva minute să se răcească, apoi se adaugă coaja rasă de la 1 lămâie, 1 fiolă esenţă de vanilie şi 6 ouă, unul câte unul, amestecând continuu.

Se încinge ulei într-o tigaie şi se pune câte o lingură plină cu compoziţie. Se rumenenesc gogoşelele, se scot, se aşază pe un platou şi se picură deasupra miere şi scorţişoară.

Se servesc atât calde, cât şi reci.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.