Gogosele cu iaurt

Printeaza

Gogosele cu iaurt

Gogosele cu iaurt

Ingrediente:

  • 600 g iaurt
  • 3 ouă
  • 1 pliculeţ cu praf de copt
  • 50 g zahăr
  • 500 g făină
  • 5 pliculeţe cu zahăr vanilat
  • 1 plic cu zahăr pudră
  • 1 linguriţă cu suc de lămâie
  • 1 linguriţă cu esenţă de rom
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, bate bine iaurtul cu ouăle, esenţa de rom, sucul de lămâie, zahărul şi zahărul vanilat.

Adaugă praful de copt şi sare. Presară făina proaspăt cernută. Amestecă energic pentru a nu se forma cocoloaşe.

Compoziţia rezultată trebuie să fie de consis­tenţa unei smântâni mai groase, ia cu linguriţa din compoziţie şi pune in uleiul încins.

Intoarce rapid gogoşelele şi pe cealaltă parte. Scoate-le pe un şervet absorbant, după care pudrează-le din belşug cu zahăr pudră.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.