Gogosele cu branza si arpagic

Printeaza

Gogosele cu branza si arpagic din: unt, faina, oua, branza Ceddar, piper sau paprika, crema de branza, arpagic, sare si piper.

 

Ingrediente:Gogosele_cu_branza_si_arpagic

  • 60 g unt
  • 75 g făină cernută
  • 2 ouă medii, bătute
  • 30 g brânză Ceddar, rasă
  • un vârf de cuţit de piper sau paprika

Pentru umplutura:

  • 400 g cremă de brânză
  • 3 linguri cu arpagic tocat
  • sare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Pune untul şi 150 ml apă într-o tigaie mică şi încălzeşte până se topeşte untul.

Lasă să dea în fiert, apoi adaugă rapid făina, ia tigaia de pe foc şi bate bine cu un tel, pentru a obţine un aluat mic,

Lasă-l să se răcească 5 minute, adaugă 1 ou bătut, amestecă bine, apoi adaugă treptat celălalt ou.

Incorporează 2 linguri de brânză şi paprika.

Incălzeşte cuptorul la 220°C. Tapetează cu hârtie de copt 2 tăvi. Cu o lingură ia din compoziţie şi pune în tăvi 16 gogoşele.

Presară deasupra brânza rămasă şi puţină paprika.

Coace gogoşile 25 de minute, întoarce-le şi mai coace-le 5 minute, până devin crocante. Lasă-le să se răcească.

Bate bine crema de brânză şi amestec-o cu arpagicul. Asezonează. Umple gogoşile cu această umplutură.

 

Gogosele cu branza si arpagic

Gogosele_cu_branza_si_arpagic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Gogosele umplute cu crema de vanilie

Gogosele umplute cu crema de vanilie 

Gogosele umplute cu crema de vanilie din: lapte, faina, drojdie, zahar, oua, unt, frisca, vanilie. Ingrediente: Pentru aluat: un plic drojdie uscată 160 ml lapte 500 g făină 65 g zahăr tos 3 ouă 100 g unt un praf sare Pentru crema de vanilie: 360 ml lapte 100 g zahăr 35 g făină 4 gălbenuşuri 6 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.