Gogosari in otet diluat

Printeaza

Gogosari in otet diluat din: gogosari, dafin, piper, boabe de mustar, otet, apa, sare, frunze de telina, zahar, ulei, miere, hrean.

Ingrediente:Gogosari in otet diluat

  • 5 kg gogoşari
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • boabe de muştar
  • oţet
  • apă
  • sare
  • frunze de felină
  • zahăr
  • ulei
  • miere
  • hrean

Mod de preparare:

Gogoşarii se spală, se taie sferturi, se curăţă de seminţe, se lasă la scurs. Se aranjază în, bor­can şi se toarnă acreala fierbinte (la 1/2 l oţet, 2 l de apă, o lingură de sare, o lingură de ulei, o lin­gură de zahăr, două linguri de miere).

Se adaugă boabele de piper, de muştar, feliile de hrean, foile de dafin şi frunzele de ţelină. Se în­chide borcanul.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • gogosari in otet diluat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.