Gogosari cu mustar

Printeaza

 Gogosari cu mustarGogosari cu mustar

Ingrediente:

  • 3 kg gogoşari
  • 1 cană zahăr
  • 1 cană ulei
  • 1 cană oţet
  • 400 g muştar

 

Mod de preparare:

Muştarul, zahărul, uleiul şi oţetul le pui pe foc până când se leagă ca o pastă. Peste pasta formată adaugi gogoşarii tăiaţi felii subţiri şi sare, piper, foi de dafin, după gust.

Laşi gogoşarii pe foc cât vrei să fie de moi, apoi adaugi un plic de conservant şi îi pui în borcane pe care le capsezi.

Gogosari cu mustar

Gogosari cu mustar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.