Gogosari cu mustar si foi de dafin

Printeaza

Gogosari cu mustar din: gogosari, zahar, otet, ulei, mustar clasic, foi de dafin, boabe de piper, sare.

IngredienteGogosari_cu_mustar

  • 6 kg gogosari
  • 2 cani de zahar
  • 2 cani cu otet
  • 2 cani cu ulei
  • 800 g mustar clasic
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • 1 lingura cu sare

 

Mod de preparare:

Spală gogoşarii, curăţă-i de cotoare, nervuri şi seminţe şi lasă-i la scurs.

Apoi, taie-i în fâşii subţiri.Din muştar, ulei, oţet şi zahăr, prepară un sos şi pune-l la fiert.

Adaugă sare şi foi de dafin după gust, piper boabe (cam 20 de bucăţi).

Când sosul este gata, adaugă gogoşarii şi lasă-i cam două, trei clocote.

Cand s-a racorit, pune salata astfel pregatita in borcane, inchide-le ermetic si sterilizeaza borcanele la bain marie.

Gogosari cu mustar

Gogosari_cu_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.