Gogonele umplute cu fasole batuta

Printeaza

Gogonele umplute cu fasole batura din: gogonele murate, fasole batuta, ceapa, ulei, salata verde.

Ingrediente:Gogonele umplute cu fasole batuta

  • 12 gogonele murate
  • 300 g fasole bătută
  • 1-2 cepe
  • 1/2 pahar de ulei
  • frunze de salată verde

 

 

Mod de preparare:

Decupezi un căpăcel din gogonelele murate, la partea opusă codiţei, apoi scoţi miezul şi seminţele şi le aşezi cu gura în jos, pe un platou, pentru a se scurge de lichid.

Umpli gogonelele cu fasole bătută. Deasupra pui ceapa prăjită, tăiată inele. Le aşezi pe un platou decorat cu frunze de salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.