Gofre cu parmezan

Printeaza

Am plecat de la reteta asta. Se scot din compoziţie scorţişoara, zahărul si nucile pecan. în făina se adaugă un vârf de cuţit de piper negru si de boia foarte iute si sare după gust. Se adaugă 2 linguri de parmezan proaspăt ras, înaint» de a se amesteca cu albuşul. Se renunţă şi la sosul de fructe.

Pentru ca gofrele să se păstreze calde, se pun una lângă alta într-o tavă şi se ţin în cuptorul uşor încălzit. In loc de nuci pecan se iau nuci, iar pentru sos fie sirop de arţar, fie miere limpede.

Pectina din pere este o sursă bogată de fibre solubile care contribuie la scăderea nivelului de colesterol din sânge.

 

Gofre cu parmezan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.