Gnocchi cu sos pesto

Printeaza

Gnocchi cu sos pesto din: cartofi, ou, nucsoara, parmezan, faina, sare, piper, ulei, sos pesto.

Ingrediente:Gnocchi_cu_sos_pesto

  • 500 g cartofi
  • 1 ou
  • 1 praf de nucosara
  • 2 linguri parmezan
  • circa 125 g faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 borcanel (100 g) sos pesto

 

Mod de preparare:

Fierbi cartofii în coajă, circa 30 de minute. Calzi, îi decojeşti şi îi pasezi.

In piureul obţinut, adaugi uleiul, oul, parmezanul, nucşoara, sare şi piper după gust.

Laşi aluatul să se odihnească 5 minute, apoi îl modelezi sub formă de sul gros de 4-5 cm, pe planşeta presărată cu făină.

Tai bucăţi de 2-3 cm şi, cu ajutorul furculiţei, faci striuri.

Fierbi pe rând gnocchi în apă uşor sărată, până se ridică la suprafaţă.

Ii scoţi cu o paletă şi îi serveşti calzi, cu sosul pesto.

Gnocchi cu sos pesto

Gnocchi_cu_sos_pesto

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Gnocchi cu ou si branza

Gnocchi cu ou si branza

Gnocchi cu ou si branza din: cartofi, faina, ou, sare, ulei, unt, branza. Ingrediente: 1 kg cartofi 400 g făină 1 ou sare 1 lingură ulei 3 linguri unt 300 g brânză   Mod de preparare: Cureţi cartofii şi îi fierbi în apă cu sare, îi scoţi şi îi zdrobeşti ca pentru piure, apoi ii […]

 

Reţetă de bază pentru gnocchi cu cartofi

Gnocchi cu unt si branza

Gnocchi cu unt si branza din: cartofi, faina, ou, sare, ulei, unt, branza. Ingrediente: 1 kg cartofi 400 g făină 1 lingură ulei 3 linguri unt 300 g brânză sare ou   Mod de preparare: Cureţi cartofii şi îi fierbi în apă cu sare, îi scoţi şi îi zdrobeşti. Ii amesteci cu oul, făina şi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.