Gnocchi cu sos de rosii
PrinteazaGnocchi cu sos de rosii din: rosii decojite, suc de rosii, sare, piper, gnocchi, busuioc, mozzarella, ulei de masline.
- 800 g rosii decojite
- 5 linguri suc de rosii
- sare
- piper
- 800 g gnocchi refrigerate
- frunzele de la 2 fire de busuioc
- 250 g mozzarella
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Se asaza rosiile intr-un castron si se amesteca impreuna cu suc de rosii, sare si piper. Se taie 4 dreptunghiuri de hartie de copt si se asaza intr-un costron.
Pe fiecare se pune cate o portie mica de compozitie de rosii. Se repartizeaza deasupra gnocchi si se acopera cu restul de compozitie de rosii. Se presara busuioc tocat.
Se taie felii subtiri de mozzarella si se repartizeaza pe compozitie; se stropesc cu ulei. Se impacheteaza in hartie, cat se poate de atans, ca aburul sa nu iasa. Se incinge cuptorul la 190C. Pachetele se asaza pe sina din mijlocul cuptorului si se coc circa 30 de minute.
Apoi se scot si se deschid cu grija.
Gnocchi cu sos de rosii
Pofta buna!