Gnocchi cu sos de rosii

Printeaza

Gnocchi cu sos de rosii din: rosii decojite, suc de rosii, sare, piper, gnocchi, busuioc, mozzarella, ulei de masline.

Ingrediente:Gnocchi_cu_sos_de_rosii

  • 800 g rosii decojite
  • 5 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 800 g gnocchi refrigerate
  • frunzele de la 2 fire de busuioc
  • 250 g mozzarella
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se asaza rosiile intr-un castron si se amesteca impreuna cu suc de rosii, sare si piper. Se taie 4 dreptunghiuri de hartie de copt si se asaza intr-un costron.

Pe fiecare se pune cate o portie mica de compozitie de rosii. Se repartizeaza deasupra gnocchi si se acopera cu restul de compozitie de rosii. Se presara busuioc tocat.

Se taie felii subtiri de mozzarella si se repartizeaza pe compozitie; se stropesc cu ulei. Se impacheteaza in hartie, cat se poate de atans, ca aburul sa nu iasa. Se incinge cuptorul la 190C. Pachetele se asaza pe sina din mijlocul cuptorului si se coc circa 30 de minute.

Apoi se scot si se deschid cu grija.

Gnocchi cu sos de rosii

Gnocchi_cu_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.