Gnocchi cu masline si busuioc

Printeaza

Gnocchi cu masline si busuioc din: gnocchi, ulei de masline, masline, rosii uscate, frunze de busuioc.

Ingrediente: Gnocchi_cu_masline_si_busuioc

  • 500g gnocchi
  • 4 linguri ulei de masline
  • masline verzi fara samburi
  • rosii uscate
  • frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220°C. Pune un pachet de 500g de gnocchi într-o tavă şi stropeşte-i cu 4 linguri ulei de măsline. Dă-i la cuptor 25-30 de minute sau până când devin aurii, amestecând ocazional.

Aşază gnocchii pe beţigaşe de cocktail şi continuă cu măsline verzi fără sâmburi, roşii uscate şi frunze de busuioc. Serveşte-i calzi.

Gnocchi cu masline si busuioc

Gnocchi_cu_masline_si_busuioc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.