Gnocchi cu carne si ruccola

Printeaza

Gnocchi cu carne si ruccola din: ruccola, rosii cherry, sunca de parma, muschi de vitel, gnocchi, sare, ulei de masline, mustar, otet de vin, supa, de legume, piper.

Ingrediente:Gnocchi_cu_carne_si_ruccola

  • 100 g ruccola
  • 200 g rosii cherry
  • 50 g sunca de parma
  • 150 g felii de muschi de vitel
  • 550 g gnocchi (refrigerate)
  • sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri otet de vin
  • 75 ml supa de legume fierbinte
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă ruccola, se spală şi se şter¬ge, eventual se rupe bucăţi. Se spală roşiile cherry, se şterg şi se taie jumătăţi. Se taie feliile de carne în fâşii de cca 1 cm grosime. Se fierb gnocchi într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se lasă să se scurgă.

Se încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie şi se prăjesc fâşiile de carne, la foc iute, cca 3 min., amestecând continuu. Se condimentează.

Pentru dressing, se amestecă muştarul cu oţet şi supa de legume fierbinte. Se adaugă 2 linguri de ulei şi se înglobează cu telul; se sărează şi se piperează.

Fâşiile de carne prăjite se iau de pe plită. Se adaugă gnocchi, roşii cherry, ruccola şi fâşii de şuncă; se toarnă deasupra dressingul cald şi se amestecă. Se mai potriveşte o dată de sare şi piper, după gust.

Gnocchi cu carne si ruccola

Gnocchi_cu_carne_si_ruccola

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.