Glazură pentru tort

Printeaza

Glazură pentru tort din: zahar, apa, suc de lamaie, albus.

Ingrediente:Glazură pentru tort

  • 200 g zahăr
  • 4 linguri de apă
  • sucul de la o lămâie
  • 2 albuşuri

 

 

Mod de preparare:

Zahărul se topeşte în apă la foc mic. Se lasă să dea câteva clocote până se rumeneşte.

Se ţine la răcit, se pune în el sucul de lămâie, apoi se toarnă, bătând mereu (sau folosind mixerul), peste albuşurile spumă.

Se amestecă până se răceşte complet şi se întinde peste tort, netezind cu un cuţit cu lama lată.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.