Ghiveci de legume de vara (retete de post)

Printeaza

Ghiveci de legume de varaGhiveci de legume de vara

Ingrediente:

  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapă mare
  • 1 ardei gras
  • 2 roşii
  • verdeaţă tocată
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai cubuleţe cartofii curăţaţi, iar dovlecelul şi ceapa le tai felii sub­ţiri, apoi le pui într-o cratiţă unsă cu puţin ulei.

Deasupra aşezi roşiile tăiate felii şi ardeiul tăiat inele mari.

Presari verdeaţa tocată şi boiaua, pui sare şi piper după gust, mai torni puţin ulei şi dai cratiţa la cuptor până se pătrunde bine ghiveciul.

Ghiveci de legume de vara

Ghiveci de legume de vara

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.