Ghiveci cu varza si praz

Printeaza

Ghveci cu varza si praz din: morcov, păstâmac, gulie, ţelină, varză albă, ceapă, praz, ulei.

Ghiveci cu varza si praz

Ingrediente:

  • 3 morcov
  • 1 păstâmac
  • 1 gulie
  • 1 ţelină
  • 1/2 varză albă
  • 1 ceapa
  • 2 fire praz
  • ulei

Mod de preparare:

Se prăjesc în puţin ulei morcovii, păstâmacul, gulia, ţelina şi pătrunjelul, toate tocate fin, două fire de praz şi o ceapă.

Varza se fierbe separat în aburi, la jumătatea fierberii, se pune peste preparatul anterior şi apoi se fierb împreună.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.