Ghiveci cu pulpe de pui si creveti

Printeaza

Ghiveci cu pulpe de pui si creveti din: pulpe de pui, ulei, ceapa, usturoi, ardei gras, rosii, creveti, masline negre, frunze de busuioc, frunze de rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Ghiveci_cu_pulpe_de_pui_si_creveti

  • 4 pulpe de pui
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 4-5 rosii bine coapte
  • 7-8 creveti (optional)
  • 10-15 masline negre sau verzi fara samburi
  • frunze de busuioc
  • frunze de rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Rumeneşti pulpele de pui în ulei bine întins, apoi le scoţi deoparte şi le păstrezi calde. In grăsimea rămasă, adaugi ceapa tocată, us­turoiul zdrobit, ardeii tăiaţi fâşii şi, după ce se înmoaie legumele şi carnea, adaugi roşiile curăţate de pieliţe şi tăiate cubuleţe.

Când sosul a scăzut bine, adaugi măsli­nele feliate, creveţii prăjiţi sau fierţi separat, sare şi piper după gust, busuioc şi rozmarin. Serveşti pulpele de pui calde, garnisite cu creveţi şi legume aro­mate.

Ghiveci cu pulpe de pui si creveti

Ghiveci_cu_pulpe_de_pui_si_creveti

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Cam ciudat ghiveciul asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.