Ghiveci cu orez si carne de vita

Printeaza

Ghiveci cu orez si carne de vita din: rasol de vita, orez, ceapa, ardei, patrunel, marar, morcovi, cartofi, sare, piper.

Ingrediente:Ghiveci_cu_orez_si_carne_de_vita

  • 500 g rasol de vită
  • 150 g orez
  • 2-3 cepe (verzi)
  • ardei graşi roşii
  • pătrunjel şi mărar verde
  • 2 morcovi
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Aşezi în vasul roman sau într-un vas de iena un strat de cartofi tăiaţi cubuleţe, un strat de carne de vită, puţin morcov, o ceapă, puţin ardei, sare şi piper. Reiei ordinea, dar invers, aşa încât cartofii să fie deasupra.

Adaugi apoi circa 500 ml apă. Aşezi capacul şi laşi vasul la cuptor o oră, la foc maxim.

După o oră ridici capacul, amesteci şi presari verdeaţa. Mai laşi 10 minute la cuptor, la foc maxim şi este gata.

Ghiveci cu orez si carne de vita

Ghiveci_cu_orez_si_carne_de_vita

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.