Ghiveci cu legume

Printeaza

Se calesc 2 cepe in putin ulei. Se adauga 2 morcovi dati pe razatoare, o telina mica data tot pe razatoare. Cand s-au inmuiat se adauga apa (cam 2 litri), iar cand da sa clocoteasca se adauga vreo 10-12 cartofi taiati in patru sau sase.

Cand sunt aproape fierti se adauga si fasole pastai de la borcan (sau fiarta din congelator), conopida fiarta (tot de la congelator). Daca avem la congelator sau la bor­can ardei si rosii se pot pune in mancare. Se pune si soia (snitele – inmuiate in apa si taiate felii) o data cu cartofii.

 

Ghiveci cu legume

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.