Ghiveci cretan cu paste, branza si carne

Printeaza

Ghiveci cretan cu paste, branza si carne din: carne de vita, rosii in bulion, bulion, paste, feta, cascaval, ulei, usturoi, apa, sare, piper.

Ingrediente:Ghiveci cretan cu paste, branza si carne

  • un kg carne de vită
  • 400 g roşii în bulion
  • o linguriţă bulion
  • 500 g paste mici
  • 200 g feta
  • 100 g caşcaval ras
  • 3 linguri ulei
  • 2 căţei usturoi
  • 450 ml apă
  • un praf sare
  • un praf piper

 

Mod de preparare:

Carnea tăiată cubuleţe se pune într-un vas de cuptor cu ulei, sare, piper, usturoiul feliat.

Se adaugă roşiile, bulionul, se amestecă bine şi se dă la cuptor 2 ore, într-un vas acoperit,

Apoi, se întoarce carnea şi se mai lasă 30 de minute, tot cu capac.

După acest timp, se pun apa, pastele, feta fărâmiţată şi se acoperă cu caşcavalul ras. Se mai lasă 30 de minute la cuptor, fără capac.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.