Ghiveci ardelenesc

Printeaza

O reteta de ghiveci ardelenesc din ceapa, orez, ardei gras, dovlecel, ciuperci, marar, sare, piper si cascaval.

Ingrediente:Ghiveci ardelenesc

  • 2 cepe
  • 1 cană orez
  • 1 ardei gras din borcan sau con­gelat
  • 1 dovlecel proaspăt sau din congelator
  • 1 borcan ciuperci
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • caşcaval pentru presărat deasupra

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi o căleşti. Adaugi orezul şi laşi să se călească puţin. Adaugi ardeii, dovlecelul, ciupercile şi laşi să fiarbă, dar nu prea mult, pentru a nu se sfărâma totul.

Potriveşti de sare şi piper şi la sfârşit adaugi mărarul. Când pui ghiveciul în farfurie, presari, cât e cald, caşcaval ras. E foarte bun aşa.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ghiveci de legume ardelenesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.