Ghebe la otet

Printeaza

O reteta de ghebe la otet din: ghebe, sare, piper boabe, dafin, otet si usturoi pisat.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Ghebe la otet

  • 5 kg ghebe
  • sare
  • piper boabe
  • coriandru
  • dafin
  • 500 ml oţet

pentru servit:

  • usturoi pisat

 

Mod de preparare:

Ghebele curăţate se fierb 15 minute în apă cu sare, apoi se scurg. Oţetul se pune la fiert cu jumătate de litru de apă, două linguri de sare şi condimente.

Se adaugă ghebele şi se toarnă compoziţia fierbinte în borcane. La servire, adăugăm la fiecare porţie de ghebe un căţel de usturoi pisat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.