Gem de scoruse

Printeaza

Gem de scoruse din: scoruse, mere, zahar, vanilie.

Ingrediente:Gem de scoruse

  • 500 g scoruşe
  • 500 g mere
  • 1000 g zahăr gelifiant 1:1
  • 1 beţişor de vanilie

 

 

Mod de preparare:

Scorusele se pun într-o cratiţă şi se acoperă cu apa, apoi se pun la fiert până se înmoaie şi se scot la scurs. Merele se taie cubuleţe şi se amestecă cu miezul de păstăi, vanilie, cu zaharul şi cu scoruşele.

Se pune totul pe foc şi se lasă sa fiarba amestecand continuu.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • dulceata de scoruse
  • dulceata de scoruse rosii
  • gem scoruse

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.