Gem de piersici cu vinars

Printeaza

Gem de piersici cu vinars din: piersici, zahar, vinars.

Ingrediente:Gem de piersici cu vinars

  • 1000 g piersici
  • 500 g zahăr gelifiant 2:1
  • 2 cl vinars

 

 

Mod de preparare:

Piersicile se spală şi apoi se cojesc, sau nu, în funcţie de prefe­rinţe. Apoi se curăţă de sâmburi şi se mărunţesc.

Dacă se doresc bucăţi de fruct în gem, se taie cubuleţe, dacă nu, se trec prin robotul de bucătărie sau, după ce se încălzesc în oală, se pasează cu blenderul de mână. Apoi se adaugă zahărul gelifiant.

Se amestecă constant, până când începe să fiarbă. Se lasă să fiarbă atât cât este indicat pe pachet, apoi se toarnă vinarsul, se face proba şi se toarnă în borcane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.