Gem de fructe rosii

Printeaza

Gem de fructe rosii din: fructe, zahar, lamaie.

Ingrediente:Gem de fructe rosii

  • 1000 g fructe (amestec de coacăze roşii, zmeură şi căpşuni)
  • 500 g zahăr gelifiant 2:1
  • sucul de la 1 lămâie

 

 

 

Mod de preparare:

Fructele se aleg, se spală şi se curăţă de codiţe. Zmeura se amestecă cu coacăzele şi se pasează cu blenderul de mână. Se strecoară pentru a se curăţă de sâmburi.

Căpşunile se taie în bucăţi mari şi se adaugă la pasta obţinută, împreună cu zahărul gelifiant şi sucul de lămâie. Se pune totul câteva minute la fiert, se face proba şi se toarnă în borcane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.