Gelatina de mere

Printeaza

Gelatina de mere din: mere creţeşti (acrişoare), gelatină, comprimate de zaharină.

Gelatina de mere

Ingrediente:

  • 1 kg mere creţeşti (acrişoare)
  • 75 g gelatină
  • 20 comprimate de zaharină

Mod de preparare:

Merele cu coajă, curăţate de seminţe, se taie felii, se pun la fiert în apa clocotită, lăsând să fiarbă lent 15-20 de minute, după care se strecoară, iar pulpa se stoarce.

Sucul rezultat, împreună cu zaharina şi gelatina, înmuiată în apă rece, se dă în clocot, se toarnă în pahare sau ceşti, care se dau la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.