Gelatina de branza de vaci dietetica

Printeaza

Gelatina de branza de vaci dietetica

Ingrediente:Gelatina de branza de vaci dietetica

  • 200 g branza de vaci
  • 2 foi gelatina
  • 50 g zahar
  • 120 g lapte
  • zahar vanilat

 

Mod de preparare:

Branza de vaci se trece prin sita, se inmoaie gelatina 1/2 ora in apa rece si se dizolva in doua linguri de apa fierbinte.

Se amesteca branza cu zaharul, zaharul vanilat, laptele si gelatina. Se toarna intr-o forma umezita si se da la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.