Gazpacho energizant cu legume si sos tabasco
PrinteazaGazpacho energizant cu legume si sos tabasco din: roşii decojite, usturoi, ardei graşi, castravete, tulpine de ţeline (apio), ulei, otet din vin rosu, sare de mare, piper negru, sos tabasco, ardei iute roşu.
Ingrediente:
- 5 ceşti cu roşii decojite
- 4-5 căţei de usturoi
- 2 ardei graşi
- 1 castravete
- 2 tulpine de ţeline (apio)
- 4 linguri ulei
- 2 linguri oţet de vin roşu
- 2 linguriţe rase cu sare de mare
- 1/2 linguriţă piper negru
- 1/2 linguriţă sos tabasco
- 1 ardei iute roşu
Mod de preparare:
Tragi într-o tigaie usturoiul necurăţat, cât să se rumenească. îl dai deoparte, îl cureţi de coajă şi îl pasezi cu o furculiţă. Tai cubuleţe ardeiul, castravetele, ţelina.
Pui jumătate din cantităţi într-un blender, adaugi roşiile decojite, usturoiul, uleiul, oţetul, sare, piper şi sosul tabasco. Pasezi, până vei obţine o compoziţie fină.
Pui supa gazpacho în castroane sau cupe, presari amestecul de legume tăiate şi felii de ardei iute. imediat.
Pofta buna!