Gazpacho energizant cu legume si sos tabasco

Printeaza

Gazpacho energizant cu legume si sos tabasco din: roşii decojite, usturoi, ardei graşi, castravete, tulpine de ţeline (apio), ulei, otet din vin rosu, sare de mare, piper negru, sos tabasco, ardei iute roşu.

Gazpacho energizant cu legume si sos tabasco

Ingrediente:

  • 5 ceşti cu roşii decojite
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 2 ardei graşi
  • 1 castravete
  • 2 tulpine de ţeline (apio)
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri oţet de vin roşu
  • 2 linguriţe rase cu sare de mare
  • 1/2 linguriţă piper negru
  • 1/2 linguriţă sos tabasco
  • 1 ardei iute roşu

Mod de preparare:

Tragi într-o tigaie usturoiul necurăţat, cât să se ru­menească. îl dai deoparte, îl cureţi de coajă şi îl pa­sezi cu o furculiţă. Tai cubuleţe ardeiul, castravetele, ţelina.

Pui jumătate din cantităţi într-un blender, adaugi roşiile decojite, usturoiul, uleiul, oţetul, sare, piper şi sosul ta­basco. Pasezi, până vei obţine o compoziţie fină.

Pui supa gazpa­cho în castroane sau cupe, presari ameste­cul de legume tăiate şi felii de ardei iute. imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.