Gazpacho de peste

Printeaza

Gazpacho de peste din: tomate, paine cu tarate, ardei, usturoi, ulei, otet, Tabasco, sare, piper.

Ingrediente:Gazpacho de peste

  • 1,2 kg tomate
  • 3 felii de pâine cu tărâţe puţin uscată, fără coajă
  • 1 ardei roşu
  • 1 căţel de usturoi
  • 6 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri oţet din vin
  • câteva picături de Tabasco
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incălziţi cuptorul la termostat 8 (240 grade C). Puneţi ardeiul pe placa cuptorului şi lăsaţi în jur de 30-35 de minute, întorcându-l regulat, până devine moale şi pielea se umflă.

Lăsaţi-l să se mai răcească şi, călduţ, îndepărtaţi coaja şi sâmburii.

Cufundaţi tomatele 30 de secunde în apă clocotită, apoi curăţaţi-le şi îndepărtaţi-le seminţele.

Puneţi-le în bolul unui mixer împreună cu miezul de pâine mărunţit, ardeiul gras, căţelul de usturoi curăţat şi tăiat în bucăţi, uleiul, oţetul, Tabasco, puţină sare şi piper.

Daţi la mixer până obţineţi o consistenţă omogenă. Puneţi la rece cel puţin 1 oră.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.