Gazpacho cu verdeata si paine prajita

Printeaza

Gazpacho cu verdeata si paine prajita din: castravete, rosii, ardei grasi, usturoi, ceapa, miere, otet de mere, ulei de masline, sare, piper, paine ciabatta, patrunjel.

Ingrediente:Gazpacho_cu_verdeata_si_paine_prajita

  • 1 castarvete
  • 6 rosii
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 3 linguri miere
  • 3 linguri otet de mere
  • 8 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 4 felii de paine ciabatta
  • 4 fire patrunjel

 

Mod de preparare:

Se pregătesc legumele. Se decojesc castraveţii, se taie în două pe lung şi se curăţă de seminţe.Se decojeşte ardeiul gras, se taie sferturi şi se curăţă de cotoare, seminţe şi pieliţele albe. Se curăţă ceapa şi 2 căţei de usturoi; toate ingredientele se toacă.

Se adaugă mierea cu oţet de mere, 200 ml apă şi 4 linguri de ulei; se pasează cu mixerul. Se sărează şi se piperează; se acoperă şi se lasă la frigider cca 1 oră. Se încinge cuptorul la 200° C.

Se decojeşte celălalt căţel de usturoi, se pisează şi se amestecă îm-preună cu restul de ulei. Se repartizează pe pâine şi se prăjeşte la cuptor cca 10 min. Se întoarce.

Se curăţă şi se toacă pătrunjelul. Se presară pe gazpacho şi se serveşte cu pâine prăjită.

Gazpacho cu verdeata si paine prajita

Gazpacho_cu_verdeata_si_paine_prajita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.