Gazpacho cu crutoane

Printeaza

Gazpacho cu crutoane din: rosii, castravete, ardei gras, ceapa, usturoi, otet din vin, sare, piper, ulei, apa, smantana, boabe de porumb, crutoane, patrunjel.

Ingrediente:Gazpacho_cu_crutoane

  • 6 rosii bine coapte
  • un castravete
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • 2 cepe mici
  • un catel de usturoi
  • 6 linguri otet din vin
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa

pentru ganitura:

  • smantana
  • boabe de porumb
  • crutoane
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Toate legumele se spală bine, după care se curăţă de coajă sau seminţe, fiecare în parte, după necesităţi, şi se taie cubuleţe cât mai mici. Se pun în bolul unui blender toate legumele tăiate şi se transformă în piure.

Dacă este prea densă compoziţia si nu se mixează bine, se toarnă şi puţină apă. Se adaugă uleiul si oţetul, sare şi piper si se mai mixează puţin, după care se lasă la frigider o oră.

Se serveşte rece, alături de crutoane, smântână, porumb si pătrunjel fin tocat.

Gazpacho cu crutoane

Gazpacho_cu_crutoane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.