Gazpacho cu creveti

Printeaza

Gazpacho cu creveti din: creveti, midii, castraveti, ardei gras, rosie, suc de lamaie, ceapa, patrunjel, ulei de masline, sos tomat, usturoi, ardei iute, sare si piper.

Ingrediente:Gazpacho cu creveti

  • 100 g de creveti gatiti
  • 100 g midii gatite
  • 100 g de castraveti fara coaja
  • un ardei gras
  • o rosie medie
  • 50 ml suc de lamaie
  • jumatate de ceapa
  • 3 linguri de patrunjel tocat marunt
  • doua linguri ulei de masline
  • 3 cani de sos tomat
  • 3 catei de usturoi
  • doi ardei iuti verzi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toaca marunt ceapa si usturoiul si lasati-le sa stea asa 5 minute. Pune crevetii gatiti si midiile in zeama de lamaie.

Taie ardeiul in cubulete, castravetele la fel, toaca marunt ardeiul iute verde, curata rosia de seminte si tai-o tot in cubulete, amesteca toate aceste ingrediente, alaturi de ceapa si de usturoi.

Adauga sucul de rosii si crevetii si midiile marinate in zama de lamaie, amesteca bine si lasa supa sa stea 1 h.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.