Gasca cu portocale

Printeaza

Gasca cu portocale din: copane de gasca, portocale, untura, sare, piper.

Ingrediente:Gasca cu portocale

  • 2 copane întregi de gâscă
  • 2 portocale
  • 150 g untura
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se topeşte untura, se rumenesc pe o parte copanele şi se scot. In untură se adaugă sucul unei portocale şi se toarnă în tava de copt. Se aşază ca pat a doua portocală felii, se pune carnea şi se presară cu sare şi piper.

Se lasă la cuptor circa o oră, întorcând carnea la jumătatea coacerii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.