Garnitura delicioasa pentru friptura

Printeaza

Garnitura delicioasa pentru friptura

Ingrediente:Garnitura delicioasa pentru friptura

  • 1 kg morcovi
  • 1 kg gogoşari
  • 1 kg ardei gras
  • 1 kg ardei kapia
  • 1 kg ţelină
  • 1 kg gogonele
  • 1 kg ceapă
  • 1 bucată de hrean

 

Mod de preparare:

Morcovul şi ţelina se dau pe răzătoare, apoi ardeii, gogonelele şi ceapa se taie julien, după care toate se pun în cratiţă.

Peste ele, se toarnă o soluţie făcută din 500 ml de oţet de 9 grade, 1 l de apă, 500 g zahăr şi o lingură cu vârf de sare.

Se pun la fiert şi clocotit; se pune în vas peste zarzavat. Se acoperă vasul şi se lasă timp de douăzeci şi patru de ore.

După aceea, se scurg de zeamăşi se amestecă cu două borcane de muştar, 2 fire de hrean ras pe răzătoarea mică, 250 ml de ulei, iar la final, se pun în borcane de 400 grame.

Se capseazăşi se dau la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.