Garnitura de varza calita

Printeaza

Garnitura de varza calita din: varza, ulei, sare.

Ingrediente:Garnitura de varza calita

  • 300 g varza albâ
  • 5 g ulei
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se curăţâ varza de cotoare, se spală, se taie fîşii subţiri, se sărează şi se lasă să se înmoaie. Se freacă apoi intre maini şi se stoarce.

Se pune apoi intr-un vas smălţuit, cu uleiul şi puţină apa calda şi se căleşte la un foc încet pe marginea maşinii, pană se înmoaie. Se amestecă mereu ca să nu se prindă de vas.

Se poate servi dulce sau acrita cu puţin oţet de fructe sau suc de roşii.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.