Garnitura de praz cu mazare

Printeaza

Garnitura de praz cu mazare din: praz, mazare, unt si suc de lamaie.

Ingrediente:Garnitura_de_praz_cu_mazare

  • 6 fire de praz, tăiate oblic în câte 5-6 bucăţi
  • 250g de mazăre congelată
  • 50g de unt rece
  • sucul de la jumătate de lămâie

 

Mod de preparare:

Se fierbe prazul 6 minute în apă sărată, până când se înmoaie, dar încă îşi păstrează forma.

Se scurge o parte din apă (se mai lasă doar puţină în tigaie) şi se adaugă mazărea şi untul, lasând pe foc până când untul s-a topit complet şi mazărea e fierbinte.

Se adaugă sucul de lămâie, se asezonează cu sare şi piper şi se serveşte imediat.

Garnitura de praz cu mazare

Garnitura_de_praz_cu_mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.