Garnitura de dovleac cu seminte de coriandru

Printeaza

Garnitura de dovleac cu seminte de coriandru din: alune de padure, seminte de coriandru, seminte de susan, chimion, dovleac, ulei de masline.

Ingrediente: Garnitura_de_dovleac_cu_seminte_de_coriandru

  • 50g alune de pădure decojite
  • 1 lingură seminţe de coriandru
  • 2 linguri seminţe de susan
  • 1 lingură de chimion măcinat
  • 1 dovleac mare
  • 1 lingură ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Prăjeşte uscat alunele într-o tigaie, la foc mediu, până când devin aurii. Adaugă coriandrul şi seminţele de susan şi prăjeşte-le 1 minut în plus.

Pune-le deoparte şi lasă-le să se răcească, apoi adaugă chimionul şi zdrobeşte totul într-un mojar.

Curăţă de coajă dovleacul, îndepărtează seminţele şi taie-l sub formă de wedges. Tăvăleşte-le prin ulei, apoi prin amestecul de nuci şi seminţe pregătit anterior.

Intinde-le într-o tavă, într-un singur strat şi găteşte-le 30-40 de minute, întorcându-le pe partea cealaltă la jumătatea timpului.

Garnitura de dovleac cu seminte de coriandru

Garnitura_de_dovleac_cu_seminte_de_coriandru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.