Galuste pentru ciorbe cu albus batut spuma

Printeaza

Galuste pentru ciorbe cu albus batut spuma din: ouă, făină, lapte, sare.

Galuste pentru ciorbe cu albus batut spuma

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 30 g făină
  • 2 linguri de lapte
  • puţină sare

 

 

Mod de preparare:

Albuşurile se bat spumă tare şi se amestecă uşor cu găl­benuşurile. Se adaugă făina şi puţină sare. Se rup în supă, în timp ce aceasta se fierbe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.