Galuste de post

Printeaza

Galuste de post

Ingrediente:Galuste de post

  • 7 căni apă
  • 1 cană zahăr
  • 1 cană făină albă
  • 1 cană mălai
  • 1 cană gris

 

Mod de preparare:

Pui apa cu sare la fiert şi când fierbe torni celelalte ingrediente amestecate dinainte şi învârţi energic, să nu se formeze cocoloaşe.

Laşi să se răcească, după care faci gogoloaie pe care le tăvăleşti prin pesmet amestecat cu zahăr şi le prăjeşti în ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.