Găluşte de parizer vegetal

Printeaza

Găluşte de parizer vegetal

Ingrediente:Găluşte de parizer vegetal

  • 300 g cartofi
  • 200 g parizer vegetal
  • 2 ouă
  • 200 g gris
  • sare
  • condimente

 

Mod de preparare:

Parizerul se taie cubuleţe, cartofii se fierb în coajă, se curăţă calzi şi se zdrobesc. Se pune parizerul peste cartofi, se adaugă ouăle bătute bine, grisul, după care se adaugă sare şi condimente.

Aluatul se lasă să se odihnească o oră. Se formează găluşte rotunde care se fierb în apă cu sare, la foc mic, 15-20 de minute. Se servesc cu diferite salate asortate.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.