Galuste cu ceapa

Printeaza

Galuste cu ceapa

reţetă ungurească

Dai pe râză­toare 5 cartofi bine spălaţi, îi scirgi şi îi amesteci cu sare, piper, pătrunjel verde fin tocat şi făină cât cuprinde ce să fie mai tare.

Dacă aluatul e bine frământat găluştele nu se desfac la fiert. Din aluat vei lua cu lingura de supă şi le vei da drumul găluştelor în apă cloco:ită cu sare. Le fierbi, bine apoi le strecori cu grijă.

Căleşti bine 3 cepe mari tocate în 5 linguri de ulei. La sfârşit, adaugi 1 lin­guriţă de boia, găluştele, piper şi mai ţii 5 minute pe foc. Sunt o bunătate mai ales cu murături!

Galuste cu ceapa

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.