Galbiori in sos de smantana

Printeaza

Galbiori in sos de smantana din: galbiori, ceapa, usturoi, ulei, foi de dafin, smantana, coroandru, patrunjel, parmezan, sare si piper.

Ingrediente:Galbiori_in_sos_de_smantana

  • 1 kg galbiori
  • 1 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 2 foi de dafin
  • 50 ml smantana nefermentata
  • 1 lingurita rasa coriandru macinat
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi gălbiorii, spălaţi-i bine în câteva ape, scurgeţi-i şi dacă sunt mai măricei tăiaţi-i în bucăţi.

Curăţaţi şi spălaţi ceapa, tocati-o mărunt şi căliţi-o în ulei 2-3 minute la foc mic.

Adăugaţi ciupercile şi căliţi-le la foc potrivit până când se evaporă toată zeama pe care acestea o lasă.

Puneţi apoi smântână, foile de dafin şi coriandrul măcinat.

Lăsaţi să mai fiarbă încă 10 minute, după care puneţi usturoiul tocat mărunt împreună cu pătrunjelul.

Omogenizaţi bine şi luaţi vasul de pe foc. Serviţi gălbiorii cu smântână calzi şi radeţi deasupra parmezan pe răzătoarea mare.

Galbiori in sos de smantana

Galbiori_in_sos_de_smantana

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • galbiori cu smantana

1 comentariu

  1. Foarte buni ies galbiorii in sos de smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.