Gaina cu maioneza si aspic

Printeaza

Gaina cu maioneza si aspic din: gaina, morcov, patrunjel, ceapa, otet, vin, maioneza, aspic.

Ingrediente:Gaina cu maioneza si aspic

  • 0 găină
  • un morcov
  • un pătrunjel
  • o ceapă
  • o linguriţă oţet
  • o lingură vin
  • 300 g maioneză
  • aspic

 

Mod de preparare:

Se spală pasărea şi se pune să fiarbă cu apa, legumele, oţetul şi vinul, la foc mic. Când este gata, se scoate găina, se taie bucăţi şi se aranjează pe un platou.

Deasupra se acoperă cu maioneză şi peste maioneză se împrăştie bucăţele de aspic colorat în roşu cu zeamă de sfeclă sau în verde cy zeamă de spanac.

Pe margine se pot aranja feliuţe de castraveciori acri.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.