Fusilli cu rosii cherry

Printeaza

O reteta delicioasa de fusilli cu rosii cherry din: fusilli, rosii cherry, ulei de masline, otet balsamic, parmezan, sare si piper.

Poate te intereseaza si Fusilli cu sos de rosii si busuioc

Ingrediente:Fusilli cu rosii cherry

  • 350 g de fusilli
  • 20 roşii cherry
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură oţet balsamic
  • fulgi de parmezan (facultativ)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune o oală mare cu apă şi sare la fiert. Adaugă pastele când apa clocoteşte şi lasă-le la fiert atât cât este indicat pe ambalaj, aşa încât să fie al dente.

In acest timp pune uleiul într-o tigaie antiaderentă. Adaugă roşiile şi căleşte-le la foc mare, 5 minute, amestecând continuu.

Sărează şi piperează şi adaugă oţetul balsamic. Mai lasă pe foc la flacără foarte rrică.

Strecoară pastele şi adaugă-le în tigaie. Amestecă. Repartizea ză-le în farfurii întinse, adaugă câţiva fulgi de parmezan şi serveşte imediat.

Fusilli cu rosii cherry

Fusilli cu rosii cherry

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bune pastele cu rosii, parca as mai pune ceva …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.