Fursecuri rapide

Printeaza

Fursecuri rapide din: briose sau cupcakes de vanilie, caise din compot, dulceata de zmeura, zahar pudra sau amidon, pasta de zahar alb.

 

Ingrediente:Fursecuri rapide

  • 12 brioşe sau cupcakes de vanilie, gata făcute
  • 12 jumătăţi de caise din compot (păstrează siropul)
  • 100g dulceaţă de zmeură
  • puţin zahăr pudră sau amidon, pentru presărat
  • 500g pastă de zahăr albă, din comerţ
  • creioane cu gel alimentar negru

 

Mod de preparare:

Indepărtează hârtiile brioşelor – dacă vârful este rotunjit, taie-l cu un cuţit zimţat, pentru a obţine o suprafaţă plată.

Intoarce-le cu susul în jos şi aranjează-le pe un platou sau un suport pentru brioşe. însiropează-le uşor cu siropul de la caise, folosindu-te de o pensulă, apoi pune 1 linguriţă de gem pe fiecare dintre ele.

Pune câte o jumătate de caisă deasupra, cu partea bombată în sus.

Curăţă suprafaţa de lucru, apoi pudreaz-o cu puţin zahăr pudră sau amidon.

Intinde pasta de zahăr până când are o grosime de circa 2 mm – iţi va fi mai uşor dacă lucrezi doar cu jumătate din cantitate- păstrand restul bine împachetat în folie alimentară, pentru a nu se usca.

Foloseşte o formă rotundă pentru biscuiţi de 12cm, cu margini canelate, pentru a tăia cercuri de fondant, şi aşază-le pe brioşe, pe măsură ce le tai.

Pot fi făcute cu o zi înainte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.