Fursecuri cu nuci

Printeaza

Fursecuri cu nuci din: margarina, faina, zahar pudra, nuci, rom, coaja de lamaie, ciocolata neagra si sare.

Ingrediente:

  • 200 g margarina
  • 200 g faina
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g nuci macinate
  • 1 lingura rom
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 100 g ciocolata neagra
  • un varf de cutit sare

 

Mod de preparare:

Frecaţi spumă untul cu zahărul, adăugaţi romul, un vârf de cuţit sare, coaja de lămâie rasă, apoi nucile amestecate cu făina. Amestecaţi bine şi puneţi la rece 30 de minute. întindeţi o foaie de 5 mm grosime şi decupaţi dini ea diferite forme.

Coaceţi-le într-o tavă la foc mic, pentru a nu se rumeni prea tare. Puneţi^e fiecare fursec o linguriţă cu cioco­lată topită pe abur şi subţiată cu puţină apă caldă.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.